Pulse Laserclinic - Hair Removal

Botox dry oksels

 

Anti Transpiratie

 

Overmatig transpireren kan een belemmering zijn in het dagelijks leven. Je voelt je misschien onzeker en durft geen strakke kleding te dragen. Een behandeling met botuline toxine zal jou helpen om minder te zweten, zodat jij je prettiger in je vel voelt.

 
Wat is een Anti transpiratie behandeling?
 

Met een hyperhidrose behandeling wordt botuline toxine gebruikt om het overmatig zweten tegen te gaan. Botuline toxine staat vooral bekend als middel tegen rimpels, maar is ook zeer effectief tegen overmatig zweten. Het zorgt ervoor dat de werking van de zenuwen die zweetklieren prikkelen geblokkeerd wordt, waardoor deze klieren stoppen met zweet te produceren.

 
 
Hoe werkt een hyperhidrose behandeling?
 

Voordat de hyperhidrose behandeling wordt uitgevoerd zal de behandelaar een verdovende crème aanbrengen om zo de behandeling aangenaam te laten verlopen. Hierna tekent de behandelaar de huid af om de precieze plek van

injectie te bepalen. Tijdens de behandeling worden in het te behandelen gebied ongeveer om de centimeter kleine oppervlakkige injecties geplaatst.

Hyperhidrose behandeling stap voor stap
Het resultaat van de hyperhidrose behandeling
 

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij je behandelaar plaats te vinden. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling.

 

Nazorg van de hyperhidrose behandeling

Waar je op moet letten na de behandeling is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

 
 

Veelgestelde vragen over de hyperhidrose behandeling

De behandelaar injecteert met een zeer dunne naald een kleine hoeveelheid botox in de oksels, handpalmen of voetzolen. De behandelaar geeft je 10 tot 15 prikjes per behandeling.

Allereerst tekent de behandelaar de huid af om de precieze plek van injectie te bepalen. Tijdens de behandeling worden in het te behandelen gebied ongeveer om de centimeter kleine oppervlakkige injecties geplaatst.

Botox dry oksels

Overmatig zweten | Bocouture Klein €350 Overmatig zweten | Bocouture Groot €599

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.