Pulse Laserclinic - Hair Removal

Fronsrimpel

 

Fronsrimpel

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilà de fronsrimpel verschijnt!

 

 

Hoe werkt een fronsrimpel behandeling?
Tijdens de behandeling wordt de fronsrimpel geïnjecteerd met botuline toxine. Botuline toxine is een spierontspanner en zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk worden stilgelegd. Het resultaat hiervan is dat de spieren ontspannen, je niet meer kunt fronsen en de huid zich dus niet meer samenvouwt.
De behandeling zorgt ervoor dat de fronsrimpels verzachten en mogelijk helemaal verdwijnen. Je krijgt een zachtere uitstraling en je gezichtsuitdrukking wordt een stuk vriendelijker. Een mooie bijkomstigheid is dat de wenkbrauwen meestal veel frisser en subtieler komen te staan.
Fronsrimpel stap voor stap

Het resultaat van de fronsrimpel behandeling

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelaar plaats te vinden. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg fronsrimpel behandeling

Na de fronsrimpel behandeling mag je het behandelde gebied gewoon bewegen. Waar je wel op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de fronsrimpel behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de fronsrimpel behandeling

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid samengevouwen en ontstaan er verticale lijnen.

Het eerste effect van een botulinetoxine behandeling is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is.

Bij Pulse laser en Huidkliniek krijg je altijd een volwaardige dosis, zodat je maximaal profiteert. Een rimpelbehandeling werkt gemiddeld 3 tot 5 maanden. Daarna neemt het effect af en begint de rimpel langzaam weer terug te komen. Tegen die tijd ben je bij ons weer van harte welkom voor een vervolgafspraak

Fronsrimpel

€ 99,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.