Pulse Laserclinic - Hair Removal

Kraaienpootjes

 

Kraaienpootjes

Lach jij de hele dag en gebruik je veel gezichtsexpressie? Dan ontstaan er na verloop van tijd rimpeltjes naast de ogen. Gelukkig is hier wat aan te doen met botuline toxine!
 

Overmatig transpireren kan een belemmering zijn in het dagelijks leven. Je voelt je misschien onzeker en durft geen strakke kleding te dragen. Een behandeling met botuline toxine zal jou helpen om minder te zweten, zodat jij je prettiger in je vel voelt.

 
Wat zijn kraaienpootjes?

Lachen is leuk! Het enige kleine nadeel is wel dat het lachen zorgt voor rimpels, namelijk de lachrimpels naast je ogen. Deze worden ook wel kraaienpootjes genoemd en dankzij een botox behandeling aan de kraaienpootjes worden de rimpels verminderd of kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Hoe werkt een behandeling van de kraaienpootjes?

De behandeling van de kraaienpootjes is relatief snel en gemakkelijk, er is ongeveer 15 minuten voor nodig. De arts zal eerst de huid aftekenen en de plek van de injecties bepalen. De behandeling zelf bestaat uit

een aantal prikjes met botuline toxine, welke op precies de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. Een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling.

 
Het resultaat van de kraaienpootjes

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak.

Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij je behandelaar plaats te vinden. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de kraaienpootjes

Na de behandeling van de kraaienpootjes mag je de eerste 48 uur het geïnjecteerde gebied niet masseren of wrijven. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekjes of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn

gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

 
 
 

Veelgestelde vragen over de kraaienpootjes

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Wacht dus altijd even deze 2 weken af. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de botuline toxine behandeling dan kun je terugkomen voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij uw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de botuline toxine zal zo’n 3 tot 5 maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Kraaienpootjes

€ 110,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.