Pulse Laserclinic - Hair Removal

Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

De vorm van je wenkbrauwen bepalen vaak jouw gezichtsuitdrukking. Je kijkt vrolijk of juist wat chagrijnig doordat je wenkbrauwen zijn gaan hangen. Ze hebben weer een lift nodig, gelukkig is dit mogelijk met onze wenkbrauwlift!

Wat is een wenkbrauwlift?

Bij een wenkbrauwlift worden de wenkbrauwen gelift met botuline toxine, waardoor ze iets hoger op het voorhoofd komen te staan. De behandeling verhelpt klachten bij laaghangende wenkbrauwen of hangende oogleden. Daarnaast is de behandeling zeer eenvoudig en snel met nauwelijks herstel tijd. De wenkbrauwlift zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen iets hoger komen te staan dan voor de behandeling en zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

 

Hoe werkt een wenkbrauwlift?

Rondom de ogen bevinden zich veel spieren, waaronder spieren die de stand van onze wenkbrauwen bepalen. Door het bewegen van deze spieren ontstaan er rimpels, in het bijzonder is er één spier die de wenkbrauwen naar beneden trekt. Door deze spier met botuline toxine te injecteren zal deze spier tijdelijk wat verslappen en zal de

wenkbrauw minder naar beneden getrokken worden. Verder wordt het onderhuidse weefsel van je voorhoofd opgetild, waardoor je wenkbrauwen wat omhoog komen. Dit zorgt er dus voor dat de wenkbrauw gelift wordt en creëert een open blik. De behandeling hoeft geen pijn te doen, klanten die jou al voor waren ervaren de injecties als speldenprikjes.

Het resultaat van de wenkbrauwlift

Na ongeveer 1-2 weken zie je al resultaat. Het resultaat van een wenkbrauwlift is dat de wenkbrauwen tot wel een paar millimeter gelift worden. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de bovenoogleden iets meegelift worden, waardoor deze minder op de ogen drukken en fysieke klachten verholpen worden. Het resultaat van de wenkbrauwlift is na 2 weken optimaal.

Wacht dus altijd even deze 2 weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een controle afspraak. Deze afspraak dient binnen 2 tot 4 weken na de behandeling bij jouw behandelaar plaats te vinden. Het effect van de wenkbrauwlift met botox of Bocouture zal zo’n 3 maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van de wenkbrauwlift

Na de wenkbrauwlift mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar je wel op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen
enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift heeft twee voordelen. Het eerste voordeel is het behandelen van laaghangende wenkbrauwen, die worden namelijk gelift. Het tweede voordeel is dat hangende oogleden weer een lift krijgen, voor een open en frisse blik. Twee vliegen in één klap dus.

Het eerste effect van een botulinetoxine behandeling is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is.

De wenkbrauwlift zal plaatsvinden door een botox behandeling uit te voeren. Boven de wenkbrauwen worden prikjes gezet, waardoor de wenkbrauwen worden gelift. De wenkbrauwen zullen daardoor iets hoger op het voorhoofd komen te staan. Dit zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

Het eerste effect van een botulinetoxine behandeling met Azzalure® is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is. Afhankelijk van een aantal factoren is de botulinetoxine na 3 tot 4 maanden weer uitgewerkt.

Zoals bij elke botuline toxine behandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Na ongeveer 1-2 weken zie je het resultaat. Het resultaat van een wenkbrauwlift met botuline toxine is dat de wenkbrauwen op een subtiele manier gelift worden.

Wenkbrauwlift

€ 135,-

Een afspraak maken voor een wenkbrauwlift?

Bel ons op 070 412 7561 of maak direct online een afspraak.