Pulse Laserclinic - Hair Removal

Jukbeenderen

Jukbeenderen

Volume in de jukbeenderen kan zorgen voor een jeugdige en gezonde uitstraling. Wil je de contouren in je gezicht benadrukken en een jeugdige look boosten? Dan is een filler behandeling van de jukbeenderen perfect voor jou! 

Wat zijn jukbeenderen fillers?

Sommige mensen hebben door het ouder worden last van volumeverlies, anderen hebben van nature jukbeenderen die minder aanwezig zijn. Jukbeenderen fillers kunnen dit volume herstellen en zorgen voor mooie contouren in het gezicht. Om deze reden is de filler behandeling van de jukbeenderen zeer populair onder verschillende leeftijdscategorieën. Wat een jukbeen filler doet is dus simpelweg het opvullen van de jukbeenderen. Het resultaat: mooie gezichtscontouren en een gezonde uitstraling.

Hoe werkt een jukbeenderen filler behandeling?

De jukbeenderen zullen tijdens de behandeling door middel van fillers op basis van calcium of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en onze behandelaars zullen jou adviseren over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van jouw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke verhoudingen in jouw gezicht. Voordat de behandeling begint, zal de behandelaar foto’s maken van je gezicht. Deze foto’s komen in jouw

persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controle afspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. Hierna zal de behandelaar beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. In de meeste gevallen wordt er voor deze behandeling gebruik gemaakt van een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden.

Het resultaat van jukbeenderen fillers

Direct na de behandeling hebben de jukbeenderen zichtbaar meer volume, waarvan een deel veroorzaakt kan worden door een zwelling na de behandeling en niet door de fillers zelf. De zwelling kan je verminderen door goed te koelen. In de dagen hierna zal de zwelling vanzelf afnemen en wordt het resultaat van jouw behandeling met fillers zichtbaar. Het optimale resultaat van volle jukbeenderen is na 2 weken zichtbaar.

Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling met fillers kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak. Het effect van jouw behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 tot 9 maanden. Hierna kom je weer terug naar onze kliniek voor een herhaalbehandeling.

Nazorg jukbeenderen fillers

Binnen 48 uur na de behandeling mag je het geïnjecteerde gebied niet masseren of wrijven. Wij raden aan om niet onder de felle zon te gaan liggen, of naar de zonnebank en sauna te gaan. Het is mogelijk dat je na een behandeling last kunt krijgen van blauwe plekken

en zwellingen. Een paar uur na de behandeling (als de prikgaatjes dicht zijn) mag je de plekken al camoufleren met make-up. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelende huid extra gevoelig zijn en invloed hebben op het resultaat, dus wees voorzichtig met de zon.

Veelgestelde vragen over jukbeenderen fillers

Er is geen vaste hoeveelheid fillers die wordt gebruikt om de jukbeenderen te behandelen. Hoeveel ml filler er nodig is, is volledig afhankelijk van het natuurlijke volume van de jukbeenderen en van het gewenste resultaat. Geef jouw wensen aan tijdens het consult en onze artsen kunnen je adviseren over de geschikte hoeveelheid.

Doorgaans is er voor de jukbeen filler behandeling iets meer milliliter nodig om de jukbeenderen op te vullen. Het doel van de behandeling is namelijk om volume op te bouwen en niet om rimpels weg te werken. Voor het verwijderen van rimpels kan in sommige gevallen maar een kleine hoeveelheid filler nodig zijn. Voor de jukbeenderen wordt er vaak gebruik gemaakt van filler vanaf 1,5 ml.

Na 2 weken is het resultaat van jouw vollere jukbeenderen zichtbaar. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling met fillers kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak. Het effect van jouw behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 tot 9 maanden. Hierna kom je weer terug naar onze kliniek voor een herhaalbehandeling

Jukbeenderen

Jukbeenderen 1 ml | Belotero € 250,- Jukbeenderen 1,5 ml | Radiesse € 290,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.