Pulse Laserclinic - Hair Removal

Kaaklijn fillers

Kaaklijn fillers

Een mooi geaccentueerde kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling en heeft veel invloed op de verhoudingen in het gezicht. Een strakke kaaklijn is voor velen ideaal en door middel van kaaklijn fillers kun je dit krijgen!

Wat zijn kaaklijn fillers?

Het opvullen van de kaaklijn met fillers is, bij zowel vrouwen als mannen, al tijden een populaire behandeling. Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugd uit en heeft invloed op het hele gezicht. Het zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Een kaaklijn filler zorgt voor meer volume in de kaaklijn. Op deze manier kunnen de verhoudingen in het gezicht weer in balans gebracht worden, kan een verslapte kaaklijn weer strakker gemaakt worden en kan een jeugdige uitstraling geaccentueerd worden.

Hoe werkt een kaaklijn filler behandeling?

De kaaklijn zal tijdens de behandeling door middel van fillers op basis van calcium (Radiesse) of hyaluronzuur fillers opgevuld worden. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en de behandelaar adviseert jou over de hoeveelheid en mogelijkheden. De behandelaar zal de behandeling afstemmen op basis van jouw gewenste resultaat en de natuurlijke verhoudingen in het gezicht. In de filler zit een verdovende stof, dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze kaaklijn behandeling.

De behandelaar zal beginnen met het aftekenen van het behandelgebied. Door dit te doen, kan de filler op de juiste plek in het gezicht geïnjecteerd worden. Dan is het tijd om de filler te plaatsen. De behandelaar zal allereerst een klein gaatje prikken met een naaldje. De rest van de behandeling wordt uitgevoerd met een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler op de juiste plek gezet kan worden. Voor de kaaklijn filler behandeling is ongeveer 30 minuten nodig.

Het resultaat van kaaklijn fillers

Direct na de behandeling zal je zien dat jouw kaaklijn strakker is en meer geaccentueerd wordt. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling en niet door de fillers zelf. Deze zwelling kan je verminderen door goed te koelen. In de dagen na je behandeling zal de zwelling vanzelf afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van jouw behandeling met fillers zichtbaar. Na 2 weken is het resultaat van jouw

strakke kaaklijn zichtbaar. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling met fillers kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak. Het effect van je behandeling met Radiesse fillers zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg kaaklijn fillers

Let er op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Je mag de kaak en het gezicht natuurlijk wel gewoon bewegen. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de kaaklijn filler behandeling

Het effect van een kaakfiller behandeling met een Radiesse filler zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van hyaluronzuur fillers is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Kaaklijn fillers

Kaaklijn 1 ml | Belotero € 250,- Kaaklijn 1,5 ml | Radiesse € 290,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.