Pulse Laserclinic - Hair Removal

Kin fillers

Kin fillers

Stoor jij je aan een kleine kin, een deukje of wil je gewoon je gezichtscontouren wat accentueren? Een operatie is hiervoor niet nodig! Kin fillers helpen jou om de kin mooi te laten opvallen, zodat de verhouding van je gezicht beter zal zijn.

Wat zijn kin fillers?

Bij Faceland kun je een kincorrectie laten uitvoeren met behulp van A-merk fillers, uitgevoerd door ervaren artsen. We geven de kin meer volume om jouw gezichtsverhoudingen en uitstraling te verbeteren. Maar ook diepere rimpels op je kin zijn goed met een filler te behandelen.

 
Hoe werkt een kin filler behandeling?

De kincorrectie zal maximaal 30 minuten duren. De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarbij de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. Voor de

kincorrectie kunnen zowel hyaluronzuur fillers als de Radiesse filler een mooie uitkomst bieden. Jouw behandelend arts stemt de keuze van de filler af op de structuur van jouw huid en diepte van rimpels.

Het resultaat van kin fillers

Het resultaat van de kin fillers is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij je behandelaar voor een controle afspraak.

Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Nazorg van kin fillers

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de kin fillers

Het resultaat is na 2 weken optimaal. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak.

Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal 9 maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de 6 en 9 maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Kin fillers

Kin 1 ml | Belotero €250,-
Kin 1,5 ml | Radiesse € 290,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.