Pulse Laserclinic - Hair Removal

Lipfillers

Lip Fillers

Het hebben van vollere lippen zorgt voor een jeugdige uitstraling. Je ziet er behalve jong ook opvallend mooi uit. Geen wonder dat lip fillers steeds populairder worden bij zowel

 

Wat zijn lip fillers?

Wil je je mooie volle lippen terug of volle lippen die je misschien nooit hebt gehad? Dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler de oplossing voor jou! Een hyaluronzuur filler is ontwikkeld om volume aan te brengen of terug te brengen in het gezicht. Deze filler kan ervoor zorgen dat jouw lippen hun natuurlijke volume en stevigheid terug krijgen of jouw van nature dunnere lippen iets voller gemaakt worden.

Hoe werkt een lip filler behandeling?

Tijdens de behandeling zal een behandelaar jouw lippen opvullen door middel van een hyaluronzuur filler. Jij geeft zelf aan wat jouw wensen zijn en een behandelaar zal je adviseren over de aanbevolen hoeveelheid fillers. Voor aanvang van de afspraak krijg je een verdovende zalf opgesmeerd, deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen en huid rondom je mond verdoofd zijn.

Door middel van kleine prikjes met een dunne naald wordt het gewenste aantal milliliter verdeeld over de lippen. Om de krul in de lip te accentueren kan de Russian method  toegepast worden. De behandeling van de lippen duurt maximaal 30 minuten. Natuurlijk is elk paar lippen anders en daarom bieden wij verschillende priktechnieken aan. De behandelaar zal tijdens de afspraak bespreken welke priktechniek het best bij jouw gewenste resultaat past.

Lip fillers stap voor stap

Het resultaat van lip fillers

Direct na de behandeling zal je zien dat jouw lippen meer volume hebben. Een deel van dit volume wordt veroorzaakt door zwelling van de behandeling. Deze zwelling kan je verminderen door goed te koelen. In de dagen na je behandeling zal de zwelling afnemen en wordt het uiteindelijke resultaat van jouw behandeling zichtbaar.

Na 2 weken is het resultaat van jouw volle lippen optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect zal zo’n 6 tot 9 maanden aanhouden, hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling. 

Nazorg van lip fillers

Na de lip filler behandeling mag je het behandelde gebied gewoon bewegen, maar let er op dat je tot 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft, tenzij de arts je dit specifiek aanraadt. Daarnaast komt het voor dat je last krijgt van zwelling en blauwe plekken, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. 

Houd er rekening mee dat een zwelling eerst zal toenemen, voordat deze afneemt. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over lip fillers

Je hebt de gewone lineaire lip filler behandeling, maar je hebt ook de Russian Lip Method. Tijdens deze behandeling worden je lippen opgevuld door middel van micro-injecties. Door deze micro spuitjes worden je lippen vol en mooi rond gevuld.

Het effect van lip fillers van hyaluronzuur blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Individuele verschillen kunnen wel optreden. Niet iedereen is tenslotte hetzelfde. Een Radiesse filler heeft effect tussen de 9 en 12 maanden behouden.

Na 2 weken is het resultaat van jouw volle lippen optimaal. Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak.

Lipfillers

Lippen 0,55 ml | Belotero €149,- Lippen 1 ml | Belotero €245

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.