Pulse Laserclinic - Hair Removal

Profhilo

PROFHILO 

Wil je de kwaliteit van je huid verbeteren of je huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gezonder uitziet. Een mooie glow in je gezicht, wie wil dat nou niet?

 

Wat is een profhilo behandeling?

Profhilo stimuleert enerzijds de elastine of rekbaarheid van de huid, anders de collageen aanmaak en onderhuids vet. De huid wordt hierdoor gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen en zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Een Profhilo behandeling voegt geen volume toe aan het gezicht, maar maakt de huid steviger en gezond in de verschillende huidlagen, met als resultaat prachtige glow van je huid!

Wat is Profhilo?

– Anti-aging behandeling;
– Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
– Het lijkt op een skinbooster, maar dan met veel minder prikjes;
– Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Werking

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

Wat doet Profhilo?

– Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
– Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
– De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
– Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Wat kan je verwachten tijdens de Profhilo behandeling?

Tijdens een behandeling met Profhilo wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 verschillende punten in het gezicht. De geïnjecteerde gel verspreid zich gelijkmatig onderhuids. Waardoor het alle plekken van het gezicht bereikt. Verdoving tijdens deze behandeling is niet nodig. De behandeling duurt 15-30 minuten. De behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté, de handen en de buik.

Traject

Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijf je je stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Geschikt voor wie?

– Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
– Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

Het resultaat

Het resultaat is een stevigere en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

Nazorg

De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.

 

Profhilo

€ 350

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.