Pulse Laserclinic - Hair Removal

Radiesse

Radiesse

Radiesse zorgt voor een esthetisch effect dat ongeveer 1,5 jaar aanhoudt. Radiesse werkt niet alleen als een vulmiddel, tevens zorgt het voor een duurzaam effect door de stimulatie van eigen bindweefselvorming. Radiesse is een veilige rimpelvuller.  Het wordt al meer dan twintig jaar toegepast in andere vakgebieden (orthopedie, neurochirurgie, oogheelkunde en tandheelkunde). In Amerika wordt deze injectable al meer dan 15 jaar gebruikt voor cosmetische correcties.

De behandeling
 

Voordat u behandeld wordt met Radiesse, maakt de arts foto’s voor uw medisch dossier. Nadat de arts het te behandelen gebied heeft afgetekend, zullen er enkele injectables in het te behandelen gebied worden gezet. Een behandeling met Radiesse duurt tussen de vijf en tien minuten. Wanneer u gekozen heeft voor de whole face approach duurt de behandeling gemiddeld een half uur. Een behandeling met Radiesse wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per individu. Alleen bij de behandeling van de liplijntjes, wordt er een plaatselijke verdoving gezet.

 
Voor de behandeling

Zoals bij iedere filler behandeling vragen wij ook bij een Radiesse behandeling aan onze cliënten 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn voor het aanbrengen van de Emla (verdovende) crème. Om blauwe plekken te voorkomen: Wij adviseren u liever geen alcohol in te nemen 48 uur vóór de behandeling met Radiesse. Wel kunt u eventueel Arnica druppels gebruiken, waar u vijf dagen voor de behandeling  mee kunt beginnen. Wij raden u aan om vijf dagen voor de behandeling met Radiesse te stoppen met alle voedingssupplementen, visolie en vitamines. Gebruik (eventueel in overleg met uw arts), geen bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen enkele dagen vóór tot enkele dagen na de behandeling.

 

 

Na de behandeling

Maak de eerste week na een behandeling met Radiesse geen gebruik van een sauna of zonnebank en vermijd directe zonnestralen. Wij raden u af om een behandeling te ondergaan bij een schoonheidsspecialist de eerste twee weken na een behandeling met Radiesse. Gelieve geen make-up te gebruiken in de eerste paar uur na de behandeling.

 
 

 

Hersteltijd

U kunt de eerste 3 tot 5 dagen last hebben van zwelling en een beurs gevoel in het met Radiesse behandelde gebied. Dit trekt vanzelf weg na enkele dagen. Het komt wel eens voor dat u er een week last van heeft. Mogelijke blauwe plekjes kunt u camoufleren.

 
 

 

Duur resultaat

Een filler van Radiesse blijft ongeveer twaalf maanden zitten. Dit is een gemiddelde en kan per cliënt verschillen.

Veelgestelde vragen over Radiesse 

De behandelaar injecteert met een zeer dunne naald een kleine hoeveelheid botox in de oksels, handpalmen of voetzolen. De behandelaar geeft je 10 tot 15 prikjes per behandeling.

Een behandeling met Radiesse wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de ervaring van pijn per individu. Tegenwoordig wordt de Radiesse gemengd met Lidocaine, een verdovende stof. 

Radiesse

€ 350,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.