Pulse Laserclinic - Hair Removal

Laser ontharen

Pulse Laserclinic - Hair Removal

In goede handen bij Pulse Laser Clinic!

Laser ontharen

Wilt u voorgoed van uw ongewenste haar af? Pulse Laser Clinic is dé expert in definitief laser ontharen. 

Wij werken met gediplomeerde huidtherapeuten die zijn gespecialiseerd in laser ontharing en behandelen uitsluitend met het meest veilige en effectieve Lumenis LightSheer Diode lasersysteem.

Wij beschikken over de Lumenis Diode lasersysteem, de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een comfortabele manier. Dit is een cosmetische behandeling die het haar permanent verwijdert. Het gebruik van deze laser ter behandeling van grotere oppervlakten, reduceert de behandeltijd tot 75% ten opzichte van andere ontharingsapparatuur.

Door onze kennis en ervaring hebben we afspraken met alle zorgverzekeraars.

Wij bieden onze klanten een omgeving waar het prettig is om behandeld te worden door steeds dezelfde huidtherapeuten.

Ervaren huidtherapeuten

Altijd dezelfde behandelaar

 6 dagen per week open

Hoogwaardige lasers

  Veilig & effectief

Pulse Laserclinic - Hair Removal  aPulse Laserclinic - Hair RemovalPulse Laserclinic - Hair Removal 

Haar laseren voor ieder type

Laser ontharen is geschikt voor ieder haartype. Je kunt last hebben van overbeharing of ongewenste haargroei. Je kunt ook gewoon het gemak willen ervaren van nooit meer scheren, epileren of waxen. Als je kiest voor een laserontharing behandeling bij Pulse Laser Clinic, dan zal de behandeling uitgevoerd worden met de meest effectieve laserontharing apparaten.

Met acht tot tien behandelingen ben je voorgoed af van beharing op verschillende plekken op jouw lichaam. Uiteraard is dit wel afhankelijk van je haartype en -kleur. Hoe donkerder je haar, hoe effectiever de behandeling zal zijn. Dit heeft te maken met het pigment dat in je haar zit en waar het laserapparaat goed doorheen kan.

 

Bovendien kun je bij onze kliniek gebruikmaken van de eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering voor het ontharen met laser in het gezicht of de hals. Dit geldt alleen voor vrouwen waarbij er sprake is van overmatige haargroei. Wij adviseren je hierin graag.

Al je ongewenste haargroei zal zorgvuldig en geheel pijnloos verwijderd worden. Permanent ontharen en je haar verwijderen via laser geeft een aangenaam resultaat, omdat je dan niet meer wekelijks zelf aan de slag hoeft. Je hebt geen omkijken meer naar je benen, bikinilijn, baard of welk lichaamsdeel je ook maar wilt laten laseren. Laser ontharen is misschien wat duurder dan scheren, epileren of waxen, maar bedenk dat je het zelf niet meer hoeft te doen. Daarnaast heb je een leven lang resultaat en is laserontharing de ideale oplossing als je last hebt van ongewenste haargroei. ]haar laseren was nog nooit zo pijnloos en effectief als bij Pulse Laser Clinic.

Ben je op zoek naar een goede laserontharing kliniek?

Pulse Laser Clinic heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst. Zij helpen je graag bij het definitief ontharen van je lichaam. Op een effectieve manier vernietigen wij ongewenste haargroei met de Lumenis Diode Laser. Om kennis met ons te maken zullen wij tijdens het gratis intakegesprek al jouw vragen beantwoorden over laser ontharen. We laten je bovendien kennismaken met onze laser en zullen een van je oksels ontharen. Op die manier maak jij veilig kennis met het pijnloos en effectief ontharen van jouw lichaam. Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor ontharen met laser? neem contact op Pulse Laser Clinic of maak direct online een afspraak.We staan voor je klaar om je te helpen bij laserontharing.

Pulse Laserclinic - Hair Removal

 

Laser ontharen

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.