Pulse Laserclinic - Hair Removal

Neus-lippenplooi

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide uitdrukking, terwijl je dat misschien niet eens bent. Gelukkig is dit te makkelijk te verhelpen met een filler. De lijnen worden verzacht en je hebt weer een frisse uitstraling!

Wat is de neuslippenplooi?

De neuslippenplooi is de lijn die vanaf beide zijden van jouw neusvleugels naar jouw mondhoeken loopt. Naarmate je ouder wordt, zal deze plooi langzaam maar zeker dieper worden waardoor jouw gezicht vanzelf een vermoeide uitdrukking krijgt. Daar is met een filler snel en relatief makkelijk iets aan te doen.

Hoe werkt een neuslippenplooi behandeling?

Een afspraak inclusief behandeling van de neuslippenplooi duurt maximaal 30 minuten. Voor de neuslippenplooi kunnen de hyaluronzuur fillers worden gebruikt, maar ook de stevigere Radiesse filler kan een mooie uitkomst bieden. Met deze verschillende fillers kan jouw behandelend arts de keuze van de filler afstemmen op de diepte

van de neuslippenplooi en de structuur van jouw huid. De behandeling bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. Deze behandeling wordt ook regelmatig uitgevoerd met een canule.

Het resultaat van de neuslippenplooi behandeling

Het resultaat van de neuslippenplooi behandeling is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij de behandelaar voor

een controle afspraak. Het effect van de behandeling met een hyaluronzuur filler zal 6 tot 9 maanden aanhouden en van een Radiesse filler heb je 9 tot 12 maanden plezier. Hierna kom je terug voor een herhaalbehandeling

Nazorg van de neuslippenplooi behandeling

Binnen de eerste 48 uur na de neuslippenplooi behandeling mag je niet masseren of wrijven in het geïnjecteerde gebied, tenzij de behandelaar dit specifiek aanraadt. Je mag het gezicht gewoon bewegen. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling. Indien je hier last van hebt raden we je aan het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen wegtrekken.

Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make up.  Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de neuslippenplooi behandeling 

Het resultaat van de neuslippenplooi behandeling is na 2 weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een controle afspraak! Het effect van jouw behandeling met een hyaluronzuur filler zal 6 tot 9 maanden aanhouden. Van een Radiesse filler heb je 9 tot 12 maanden plezier. Na deze periode kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Fillers vullen de diepe plooien van de neuslippenplooi op, zodat deze weer egaal worden. Je bent hier zo vanaf en je krijgt ook nog een frisse en vrolijke blik.

Voor de neuslippenplooi worden voor de filler Belotero en Juvéderm 1 ml gebruikt. Voor de Radiesse wordt er 1,5 ml gebruikt.

Neuslippenplooi 1 ml | Juvéderm € 250,- Neuslippenplooi 1.5 ml | Belotero €290,-

Plan een geheel vrijblijvend consult in waarin je al jouw vragen kunt stellen en de behandelaar jou een passend advies geeft.